vck

Chris Kronshorst - nieuwe techniektrainer FC Utrecht

Chris Kronshorst FCUtrecht

Chris Kronshorst is de nieuwe techniektrainer van FC Utrecht, zo meldde het Algemeen Dagblad gisteren. Kronshorst (68) heeft momenteel ook een eigen voetbalschool in Delft, is aanhanger van de Wiel Coerver-methode, en is een goede bekende van Co Adriaanse.

Kronshorst en Adriaanse kennen elkaar uit hun gezamenlijke periode als speler bij FC Utrecht waarvoor Konshorst in 1976 één duel speelde. Adriaanse was in die periode regelmatig basisspeler van FC Utrecht.

Kronshorst zette in 1976 een punt achter zijn loopbaan als profvoetballer. In 2004 startte hij met zijn eigen voetbalschool, en onder meer Ryan Babel en Eljero Elia hebben volgens Wikipedia onder toeziend oog van Kronshorst hun techniek verbeterd.

Als techniektrainer was Kronshorst onder meer actief bij FC Porto, Metallurg Donetsk, Al-Sadd, Red Bull Salzburg en het Olympisch elftal van Qatar. In alle gevallen was Co Adriaanse de hoodftrainer met wie hij samenwerkte.

FCU Fans

Beter en ook leuker

Voetbalschool Chris Kronshorst is natuurlijk meer dan al die andere een garantie voor voortreffelijke techniektraining volgens de Wiel Coerver methode.